Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018

9ο Hereya Open Σοφια - Βουλγαρια 1-2 Δεκεμβριου 2018


Στην παγωμένη και χιονισμένη  Σόφια της Βουλγαρίας βρέθηκαν οι αθλητές του Α.Σ Ταεκβοντο Κομοτηνής για το 9ο Hereya Open Taekwondo tournament.
Η αποστολή του συλλόγου με 7 αθλητές και το προεδρείο  αναχώρησε την παρασκευή 30 Νοε για την Σόφια όπου και έγινε η ζύγιση των αθλητών  για το πρωτάθλημα.
Το Σάββατο και την Κυριακή αγωνίστηκαν  οι κατηγορίες παίδων – κορασίδων 2004-2005-2006,  παίδων 2007 και  εφήβων 2003.

Αυτή ήταν η  καλύτερη εμφάνιση που πραγματοποίησε ο σύλλογος σε ξένο έδαφος αφού αναδέχθηκε 4ος σύλλογος στην διοργάνωση  ανάμεσα σε συλλόγους από την Βουλγαρία – Ιταλία – Ισραήλ – Κύπρο – Κόσσοβο – Σκόπια – Σερβία  και Ελλάδα με σύνολο 950 αθλητών.
Η επιτυχία αυτή προήρθε από τις  επιτυχίες των αθλητών στις κατηγορίες  που αγωνίστηκαν , χάρη στα καταπληκτικά παιχνίδια που έδωσαν και στα 5 μετάλλια που κατέκτησαν  στο σύνολο τους .
Αναλυτικά :
Θεοδώρου Ουρανία  1 θέση
Γιαννακιδου Δήμητρα  1 θέση
Λυκουδη Ευθυμία  2 θέση
Κωστικιδης Ανδρέας   3 θέση
Λιολιος Μιχαήλ   3 θέση
Πολύ καλές και οι εμφανίσεις των αθλητών που έμειναν εκτός μεταλλίων , 
Αβραμίδου Θέκλα και ΝεδηΟγλου Τζαν,  που παρ όλη την προσπάθεια δεν μπόρεσαν  να κάμψουν την αντίσταση της Σκοπιανής  αθλήτριας  για την μεν Θέκλα και του Βούλγαρου αθλητή για τον δε Τζαν.
Ένα πολύ μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε όλα τα παιδιά  για την επιτυχία τους ξεχωριστά  αλλά και για την συλλογική δουλεία τους και την 4 θέση στην διοργάνωση.
Ο  Α.Σ. TAEKWONDO KOMOTHΝΗΣ  συνεχίζει να χαρίζει επιτυχίες και μετάλλια στην πόλη της Κομοτηνής μέσα από το Ολυμπιακό άθλημα του Ταεκβοντο  με επόμενο σταθμό του την Θεσσαλονίκη στις 14-15 Δεκεμβρίου για το πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου