Κυριακή 15 Απριλίου 2018

Στην Φιλιππούπολη Βουλγαρίας το 1st WTE Open Multi European Games 2018

Στην Φιλιππούπολη Βουλγαρίας  το 1st WTE Open Multi European Games 2018.


Στην πόλη  Plovdiv(Φιλιππούπολη) Βουλγαρίας ,θα διεξαχθεί για πρώτη φορά το 1st WTE Open Multi European Games 2018, από  31 Μαΐου έως 10 Ιουνίου 2018.

Η εισαγωγή αυτής της καινοτόμου έκδοσης Πρωταθλήματος ,από την World Taekwondo Europe (Ευρωπαϊκή Ένωση Ταεκβοντό)  που συνδυάζει όλες τις ηλικιακές κατηγορίες σε μία μόνο διοργάνωση με την ονομασία WTE Multi European Championships και διοργανώνεται από τη  Ομοσπονδία Βουλγαρίας Ταεκβοντό, σκοπό έχει να βοηθήσει στην συνεχή, εξελισσόμενη και επιτυχημένη πορεία του αθλήματος και να συμβάλλει στην μελλοντική του ανάπτυξη,έτσι ώστε οι αθλητές να αποκομίζουν περισσότερες εμπειρίες.






Σάββατο 14 Απριλίου 2018

Η παιδεία είναι θέμα ανατροφής. Δεν έχει καμία σχέση με την εκπαίδευση

Σ᾽ αυτόν τον κόσμο οι άνθρωποι τείνουν να μπερδεύουν την εκπαίδευση με την παιδεία. Αν και τα δυο προέρχονται απ᾽ το ρήμα «παιδεύω», στην ουσία πρόκειται για δύο διαφορετικές έννοιες.

Δευτέρα 9 Απριλίου 2018

Αλλαγές στους κανονισμούς των αγώνων

HAMMAMET, Τυνησία (5 Απριλίου 2018) 

Η Παγκόσμια Γενική Συνέλευση Taekwondo ενέκρινε σήμερα ομόφωνα μια σειρά αλλαγών στους Κανόνες Ανταγωνισμού, ως μέρος της συνεχιζόμενης δέσμευσής της να εξασφαλίσει ότι το taekwondo είναι όσο το δυνατόν πιο συναρπαστικό και θεαματικό.

Η Γενική Συνέλευση πραγματοποιήθηκε στο Hammamet της Τυνησίας πρίν από το Παγκόσμιο Τουρνουά Προκριματικών αγώνωνTaekwondo για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Νεολαίας του Μπουένος Άιρες το 2018 και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων Taekwondo 2018 του Hammamet. 

Τρίτη 3 Απριλίου 2018

2ο Πρωταθλημα Βορειου Ελλαδος 31 Μαρτιου - 1 Απριλιου 2018 - Ωραιοκαστρο


Με σταθερή την επαφή της, η αγωνιστική  ομάδα  του συλλόγου  με το βάθρο του νικητή, φάνηκε για μια ακόμη φορά και  σε αυτό το πρωτάθλημα βορείου Ελλάδος.

Διπλή παγκόσμια αγωνιστική πρόκληση για το ελληνικό ταεκβοντό στην Τυνησία


Διπλή παγκόσμια αγωνιστική πρόκληση για το ελληνικό Ολυμπιακό ταεκβοντό στην Τυνησία. Από τις 6 έως τις 13 Απριλίου, στην πόλη Χαμαμέτ, θα πραγματοποιηθούν το προκριματικό τουρνουά για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Νεότητας (Μπουένος Άιρες 2018) αλλά και το παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων/νεανίδων.